Työajanseuranta

elli työaikaseuranta hallinta tieto-oskari

Rahallisia säästöjä ajasta

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa. Kehitimme ELLI Työajanseurannan, jotta manuaalinen rutiini vähenisi, työajan resursointi tehostuisi ja raportointi toimisi nopeasti.

ELLI Työajanseuranta täyttää työajankirjausvelvoitteet helposti ja nykyaikaisella tavalla. Henkilöstö saa oikeudenmukaisen järjestelmän, jolla voi seurata saldokertymänsä. Yritysjohto ja taloushallinto saa raportteja helposti ja nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Kustannusarvioiden tekeminen  helpottuu, kun käytössä on todellista tietoa työmääristä.

Tilaa ilmainen työajanseurantajärjestelmän esittely

elli työaikaseuranta järjestelmä tieto-oskari

Työajat hallinnassa

ELLI Työajanseuranta on leimauksiin perustuva tarkka ja tasapuolinen työajanseurantajärjestelmä, joka pitää myös joustot ja liukumat hallinnassa. Järjestelmä soveltuu myös vuorotyötä ja epäsäännöllisiä työaikoja silmällä pitäen, koska ELLI Työajanseurannan avulla suunnittelet työntekijöille työvuoroja, jotka voivat poiketa normaaleista säännöllisistä jaksoista.

Järjestelmä erittelee työajat palkkalajeittain ja käyttää omaa TES-tulkintaa. Voit seurata työaikaa monipuolisesti projekti-, kustannuspaikka-, työvaihe- ja työnumerokohtaisesti.  ELLI Työajanseurannasta työnantaja näkee paikallaolijat reaaliajassa, mikä helpottaa työn suunnittelua.

elli työajanseuranta säästää aikaa tieto-oskari

Monenlaiseen ympäristöön

ELLI Työajanseuranta sopii lähes kaikille toimialoille. Järjestelmä on suosittu toimistoissa, tuotantolaitoksissa ja tehtaissa sekä ammattiliittoissa ja kunta-alan palveluntarjoajilla. Koska jokainen yritys on ainutlaatuinen, työaikaseurantamme tarjoaa runsaan laajennettavuuden ja raportointityökalut.

ELLI Työajanseurantaa varten suunnitellut leimauspäätteet ovat helppoja ja nopeita käyttää. Mobiilileimauksella työaikaa voi leimata missä vain. Järjestelmäämme käytetäänkin paljon myös liikkuvan henkilöstön ja etätyöntekijöiden työajan seurantaan. ELLI Työajanseurannasta saa koko henkilöstön työajat kaikista työpisteistä ja toimipaikoista, ja tunnit on helppo tarkastaa.

työajanseuranta elli pilvipalvelu tieto-oskari

Säästöjä ja sujuvampia prosesseja

Haluamme, että pystyt keskittymään tuottavaan työhön ja kehittämään raportoinnin avulla toimintaasi. Pystyt myös vähentämään aikaa vievää ja turhauttavaa manuaalista työtä. Siksi lupaamme, että ELLI Työajanseurannalla tulet säästämään aikaa sekä saat taloudellisia säästöjä ja löydät yrityksesi prosesseista kehityskohteita.

Informatiivisten raporttien ansiosta saat tärkeää tietoa jälkilaskentaan ja projektilaskutuksen hallintaan. Raportit ovat hyödynnettävissä myös projekteihin kuluneen ajan esittämisessä asiakkaille sekä rahoittajille.

ELLI Työajanseurannan käyttöönotto tehdään yhdessä asiantuntijamme kanssa. ELLI-tuki auttaa sinua ohjelman käytössä ja ongelmatilanteissa myös jatkossa.

Ota yhteyttä ELLI Työajanseurannan myyntiin

elli työaikaseuranta järjestelmä lisennsi tieto-oskari

Ominaisuudet

Elli Työajanseuranta
elli työajanseuranta työvuorot tieto-oskari

Työaika

Leimausten kerääminen

Työaikatiedot kerätään leimauspäätteillä tai mobiilileimauksella. Poissaolot, lomat ja ylityöt leimataan syykoodilla. Tulevat poissaolot voi kirjata etukäteen.

Lue lisää

elli työajanseuranta mobiiliseuranta tieto-oskari

Seuranta

Tarkkaa ja kohdennettua työajanseurantaa

ELLI käsittelee liukumat ja joustot sekä erittelee työajat palkkalajeittain, projekteittain, kustannuspaikoittain tai työvaiheittain.

elli työajanseuranta raportit tieto-oskari

Raportointi

Reaaliaikaista tietoa

Työaikaraportit antavat työkalut, joilla voit tehostaa prosesseja. Raportit auttavat työvuorojen suunnittelussa, kehityksessä ja palkanlaskennassa.

elli työajanseuranta ostokset tieto-oskari

Ateriaseuranta

Ostojen vähennykset automaattisesti

Leimaa aterioita tai muita henkilöstön ostoksia. Voit määritellä mm. aterioiden verotusarvot, myyntihinnat ja omakustannushinnat.

elli työajanseuranta integrointi tieto-oskari

Integraatiot

Reaaliaikaista tiedonkulkua

ELLI-järjestelmä on integroitu yleisimpien palkanlaskentaohjelmien kanssa. Työaikatiedot palkkalajeittain siirtyvät sähköisesti ja manuaalinen työ vähenee.

elli työajanseuranta skaalautuva tieto-oskari

Laajennettavuus

Skaalautuu ja muokkaantuu toimintasi mukaan

Järjestelmään voidaan laajentaa yrityksesi ja toimialasi tarpeiden mukaan. Autamme sinua löytämään toimintaasi tukevat osat.

Lue lisää

elli työajanseurata ohjelmisto tieto-oskari

Ohjelmisto

Laadukas ja kotimainen työajanseuranta

Voit käyttää ELLIä pilvipalveluna tai se voidaan asentaan omalle palvelimellenne. Asennamme ohjelmiston ja asiantuntijamme tekee käyttöönotton kanssanne.

Lue lisää

elli työajanseuranta tuki tieto-oskari

ELLI-tuki

Palvelua ja tukea alusta asti

Tuesta saat apua ohjelman käyttöön ja neuvoja, joiden avulla hyödynnät tehokkaasti järjestelmän ominaisuudet.

Lue lisää

Ota yhteyttä!
Contact us!

Jaa tämä sivu