Työajanseuranta

elli-työaikaseuranta

Rahallisia säästöjä ajasta

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa. Kehitimme ELLI Työajanseurannan, jotta manuaalinen rutiini vähenisi, työajan resursointi tehostuisi ja raportointi toimisi nopeasti.

ELLI täyttää työajankirjausvelvoitteet helposti ja nykyaikaisella tavalla. Henkilöstö saa oikeudenmukaisen järjestelmän, jolla voi seurata saldokertymänsä. Yritysjohto ja taloushallinto saa raportteja helposti ja nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Kustannusarvioiden tekeminen  helpottuu, kun käytössä on todellista tietoa työmääristä.

Tilaa ilmainen esittely

elli-työaikaseuranta

Työajat hallinnassa

ELLI Työajanseuranta on leimauksiin perustuva tarkka ja tasapuolinen työajanseuranta, joka pitää myös joustot ja liukumat hallinnassa. Järjestelmä soveltuu myös vuorotyötä ja epäsäännöllisiä työaikoja silmällä pitäen, koska ELLIn avulla suunnittelet työntekijöille työvuoroja, jotka voivat poiketa normaaleista säännöllisistä jaksoista.

Järjestelmä erittelee työajat palkkalajeittain ja käyttää omaa TES-tulkintaa. Voit seurata työaikaa monipuolisesti projekti-, kustannuspaikka-, työvaihe- ja työnumerokohtaisesti.  Työnantaja näkee paikallaolijat reaaliajassa, mikä helpottaa työn suunnittelua.

elli-työaikaseuranta-tehokas

Monenlaiseen ympäristöön

ELLI Työajanseuranta sopii lähes kaikille toimialoille. Järjestelmä on suosittu toimistoissa, tuotantolaitoksissa ja tehtaissa sekä ammattiliittoissa ja kunta-alan palveluntarjoajilla. Koska jokainen yritys on ainutlaatuinen, työaikaseurantamme tarjoaa runsaan laajennettavuuden ja raportointityökalut.

ELLIä varten suunnitellut leimauspäätteet ovat helppo ja nopea käyttöisiä. Mobiilileimauksella työaikaa voi leimata missä vain. Järjestelmäämme käytetäänkin paljon myös liikkuvan henkilöstön ja etätyöntekijöiden työajan seurantaan. Saat koko henkilöstön työajat kaikista työpisteistä ja toimipaikoista, ja tunnit on helppo tarkastaa.

Säästöjä ja sujuvampia prosesseja

Haluamme, että pystyt keskittymään tuottavaan työhön ja kehittämään raportoinnin avulla toimintaasi. Pystyt myös vähentämään aikaa vievää ja turhauttavaa manuaalista työtä. Siksi lupaamme, että tulet säästämään aikaa sekä saat taloudellisia säästöjä ja löydät yrityksesi prosesseista kehityskohteita.

Informatiivisten raporttien ansiosta saat tärkeää tietoa jälkilaskentaan ja projektilaskutuksen hallintaan. Raportit ovat hyödynnettävissä myös projekteihin kuluneen ajan esittämisessä asiakkaille sekä rahoittajille.

ELLI Työajanseurannan käyttöönotto tehdään yhdessä asiantuntijamme kanssa. ELLI-tuki auttaa sinua ohjelman käytössä ja ongelmatilanteissa myös jatkossa.

Ota yhteyttä ELLI myyntiin

elli-työaikaseuranta-järjestelmä

Ominaisuudet

Elli Työajanseuranta

Työaika

Leimausten kerääminen

Työaikatiedot kerätään leimauspäätteillä tai mobiilileimauksella. Poissaolot, lomat ja ylityöt leimataan syykoodilla. Tulevat poissaolot voi kirjata etukäteen.

Lue lisää

Seuranta

Tarkkaa ja kohdennettua työajanseurantaa

ELLI käsittelee liukumat ja joustot sekä erittelee työajat palkkalajeittain, projekteittain, kustannuspaikoittain tai työvaiheittain.

Raportointi

Reaaliaikaista tietoa

Työaikaraportit antavat työkalut, joilla voit tehostaa prosesseja. Raportit auttavat työvuorojen suunnittelussa, kehityksessä ja palkanlaskennassa.

Ateriaseuranta

Ostojen vähennykset automaattisesti

Leimaa aterioita tai muita henkilöstön ostoksia. Voit määritellä mm. aterioiden verotusarvot, myyntihinnat ja omakustannushinnat.

Integraatiot

Reaaliaikaista tiedonkulkua

ELLI-järjestelmä on integroitu yleisimpien palkanlaskentaohjelmien kanssa. Työaikatiedot palkkalajeittain siirtyvät sähköisesti ja manuaalinen työ vähenee.

Laajennettavuus

Skaalautuu ja muokkaantuu toimintasi mukaan

Järjestelmään voidaan laajentaa yrityksesi ja toimialasi tarpeiden mukaan. Autamme sinua löytämään toimintaasi tukevat osat.

Lue lisää

Ohjelmisto

Laadukas ja kotimainen työajanseuranta

Voit käyttää ELLIä pilvipalveluna tai se voidaan asentaan omalle palvelimellenne. Asennamme ohjelmiston ja asiantuntijamme tekee käyttöönotton kanssanne.

Lue lisää

ELLI-tuki

Palvelua ja tukea alusta asti

Tuesta saat apua ohjelman käyttöön ja neuvoja, joiden avulla hyödynnät tehokkaasti järjestelmän ominaisuudet.

Lue lisää

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu