Työajanseuranta & Työajanhallinta

Rahallisia säästöjä ajasta

Työajanseuranta ja työajanhallinta auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa. Kehitimme ELLI Työajanseurannan, jotta manuaalinen työ vähenisi, työajan käyttö tehostuisi ja raportointi toimisi nopeasti. Laadukas ja luotettava ELLI Työajanseuranta yrityksesi tarpeisiin.

ELLI Työajanseuranta täyttää työajankirjausvelvoitteet helposti ja nykyaikaisella tavalla. Henkilöstö saa oikeudenmukaisen järjestelmän, jolla voi seurata saldokertymänsä. Yritysjohto ja taloushallinto saa raportteja helposti ja nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Kustannusarvioiden tekeminen helpottuu, kun käytössä on todellista tietoa työmääristä. Ota ELLI Työajanseuranta tehostamaan yrityksesi rutiineja.

Tilaa ilmainen esittely

Referenssit

Työajanhallinta

ELLI Työajanseuranta on leimauksiin perustuva tarkka ja tasapuolinen työajanseurantajärjestelmä, joka pitää myös joustot ja liukumat hallinnassa. Järjestelmä soveltuu myös vuorotyötä ja epäsäännöllisiä työaikoja silmällä pitäen, koska ELLI Työajanseurannan avulla suunnittelet työntekijöille työvuoroja, jotka voivat myös poiketa normaaleista säännöllisistä jaksoista.

Työajanseurannalla tallennetaan työajat tarkasti. Laadukas työajanseuranta myös varmistaa että työntekijät noudattavat sovittuja työaikoja. Luotettava työajanhallinta auttaa hallitsemaan työaikoja.

Työajanhallinta järjestelmä erittelee työajat palkkalajeittain ja käyttää omaa TES-tulkintaa. Työaikatiedot voidaan siirtää sähköisesti palkanlaskentaan. Voit seurata työaikaa myös monipuolisesti projekti-, kustannuspaikka-, työvaihe- ja työnumerokohtaisesti. ELLI Työajanseurannasta työnantaja näkee paikallaolijat reaaliajassa, mikä helpottaa työn suunnittelua.

Lue lisää ominaisuuksista

elli työajanseuranta säästää aikaa tieto-oskari

Monenlaiseen ympäristöön

ELLI Työajanseuranta sopii lähes kaikille toimialoille. Järjestelmä on suosittu toimistoissa, tuotantolaitoksissa ja tehtaissa sekä ammattiliitoissa ja kunta-alan palveluntarjoajilla. Koska jokainen yritys on ainutlaatuinen, työaikaseurantamme tarjoaa runsaan laajennettavuuden ja raportointityökalut.

ELLI Työajanseurannan leimauspäätteet ovat helppoja ja nopeita käyttää. Päätteet ovat laadukkaita ja kestäviä vaativammissakin olosuhteissa. Mobiilileimauksella työaikaa voi leimata missä vain. Järjestelmäämme käytetäänkin paljon myös liikkuvan henkilöstön ja etätyöntekijöiden työajan seurantaan. ELLI Työajanseurannasta saa koko henkilöstön työajat kaikista työpisteistä ja toimipaikoista, ja tunnit on helppo tarkastaa.

Lue lisää työaikojen leimaamisesta

Säästöjä ja sujuvampia prosesseja

Haluamme, että pystyt keskittymään tuottavaan työhön ja kehittämään raportoinnin avulla toimintaasi. Pystyt myös vähentämään aikaa vievää ja turhauttavaa manuaalista työtä. Siksi lupaamme, että ELLI Työajanseurannalla tulet säästämään aikaa sekä saat taloudellisia säästöjä ja löydät yrityksesi prosesseista kehityskohteita.

Informatiivisten raporttien ansiosta saat tärkeää tietoa jälkilaskentaan ja projektilaskutuksen hallintaan. Raportit ovat hyödynnettävissä myös projekteihin kuluneen ajan esittämisessä asiakkaille sekä rahoittajille.

ELLI Työajanseurannan käyttöönotto tehdään yhdessä asiantuntijamme kanssa. ELLI-tuki auttaa sinua ohjelman käytössä ja ongelmatilanteissa myös jatkossa.

Ota yhteyttä myyntiimme

Tutustu tuotteisiimme myös verkkokaupassa

elli työaikaseuranta järjestelmä lisennsi tieto-oskari

Ominaisuudet

Elli Työajanseuranta
elli työajanseuranta työvuorot tieto-oskari

Helppo leimaus

Työaikatietojen kerääminen

Työaikatiedot kerätään leimauspäätteillä tai mobiilileimauksella. Poissaolot, lomat ja ylityöt leimataan syykoodilla. Tulevat poissaolot voi kirjata etukäteen.

Lue lisää

elli työajanseuranta mobiiliseuranta tieto-oskari

Työajat hallinnassa

Tarkkaa ja kohdennettua työajanseurantaa

Käsittelee liukumat ja joustot sekä erittelee tarvittaessa työajat palkkalajeittain, projekteittain, kustannuspaikoittain tai työvaiheittain.

elli työajanseuranta raportit tieto-oskari

Raportointi

Reaaliaikaista tietoa

Työaikaraportit antavat työkalut, joilla voit tehostaa prosesseja. Raportit auttavat työvuorojen suunnittelussa, kehityksessä ja palkanlaskennassa.

elli työajanseuranta ostokset tieto-oskari

Monipuoliset asetukset

Kaikille toimialoille

Monipuoliset asetukset takaavat järjestelmän vaivattoman käytön sekä huomioi yrityksen erilaiset tarpeet, työaikamuodot ja työehtosopimukset.

elli työajanseuranta integrointi tieto-oskari

Integraatiot

Reaaliaikaista tiedonkulkua

ELLI Työajanseuranta on integroitu yleisimpien palkanlaskentaohjelmien kanssa. Työaikatiedot palkkalajeittain siirtyvät sähköisesti ja manuaalinen työ vähenee.

elli työajanseuranta skaalautuva tieto-oskari

Laajennettavuus

Skaalautuu ja muovaantuu toimintasi mukaan

Järjestelmään voidaan laajentaa yrityksesi ja toimialasi tarpeiden mukaan. Autamme sinua löytämään toimintaasi tukevat osat.

Lue lisää

elli työajanseurata ohjelmisto tieto-oskari

Ohjelmisto

Laadukas ja kotimainen työajanseuranta

Tieto-Oskari Oy on kehittänyt, valmistanut ja toimittanut työajanseurantaa asiakkaille yli 20 vuotta. ELLI saatavana pilvipalveluna tai omalle palvelimelle.

Lue lisää

elli työajanseuranta tuki tieto-oskari

ELLI-tuki

Palvelua ja tukea alusta asti

Tuesta saat apua ohjelman käyttöön ja neuvoja, joiden avulla hyödynnät tehokkaasti järjestelmän ominaisuudet.

Lue lisää

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu