Leimauslaitteet ja -ohjelmat

ELLI Työajanseuranta
ELLI Työajanseuranta kerää työaikatiedot leimauspäätteillä tai mobiilileimauksella. Kiinteät leimauspäätteet ovat nopea ja varma tapa työaikatietojen keräämiseen. Päätteille tunnistaudutaan RFID-tunnisteella tai esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmän lätkällä. Mobiilileimauksella voi leimata ja kohdentaa työaikaa puhelimella ja tietokoneella myös etä- ja liikkuvassa työssä. ELLI Työajanseurannassa erilaisia leimaustapoja voi käyttää myös ristiin. Tarpeen mukaan valittu, sopiva leimaustapa auttaa työntekijää työajanseurannan käytössä. Kun leimaaminen on vaivatonta, työaikatiedot pysyvät ajantasalla ja tuntien korjaamisen tarve vähenee.
Helppo leimaus – tyytyväiset työntekijät
> Lue lisää leimauspäätteiden eduista

ELLI M8 Leimauspääte

Työajan leimaaminen on nopeaa ja helppoa. Päätteelle tunnistaudutaan RFID-tunnisteella. M8 Leimauspäätteessä on useita asetuksia ja toimintoja, kuten saldokysely ja syykoodilistaus. Kestävä ja laadukas pääte tuo varmuutta työajanseurantaan. Pääte toimii myös ilman jatkuvaa verkkoyhteyttä ja muistiin tallentuu tuhansia leimauksia. Työajankohdennusta varten päätteeseen voidaan tarvittaessa liittää viivakoodinlukija.

ELLI M8 Leimauspääte – esite
elli työaikaseuranta leimaus pääte m8 tieto-oskari

ELLI M10 Leimauspääte

Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen leimauspääte työajanseurantaan 10-tuuman kosketusnäytöllä. ELLI M10 Leimauspäätteen monipuolisessa leimausohjelmassa mm. nopeat syykoodileimaukset ja työajankohdennukset suoraan näytöltä. Päätteellä voit myös katsella työvuorolistojasi ja työaikaraporttejasi sekä syöttää tulevia poissaoloja ja palkkatapahtumia.

ELLI M10 Leimauspääte – esite
elli työaikaseuranta pääte m10 tieto-oskari

Mobiilileimaus

ELLI Työajanseurantajärjestelmään työaikaa voi leimata myös selaimella ja mobiilisovelluksella. Työaikaleimaukset voi tehdä milloin ja missä tahansa älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Helppolukuisesta käyttöliittymästä nähtävillä työaikasaldot ja viimeisimmät leimaustiedot. Mobiilileimauksella voit leimata syykoodeja ja kohdennuksia, katsella työvuoroja ja työaikaraportteja sekä lisätä tulevia poissaoloja.

ELLI Mobiilileimaus – esite
elli työajanseuranta mobiili leimaus tieto-oskari
> KATSO VIDEOT ELLI Työajanseurannan leimauspäätteistä ja mobiilileimauksesta.

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu