Rakenteiden valvonta

arena tieto-oskari

AKKE S-MEASURE

Turvallinen valinta rakenteiden kuormituksen ja kunnon seurantaan. Suomalaista patentoitua tekniikkaa.

Rakenteellisen turvallisuuden parantamiseksi, laadulla ja ammattitaidolla rakennettu.

akka rakenteiden valvonta logo tieto-oskari

Reaaliaikaista tietoa rakenteiden tilasta

Tuttuja paikkoja on helppo pitää turvallisina. Kun astumme tilaan, joka on ollut olemassa vuosia, ei tule mieleenkään, että moni asia on voinut vaikuttaa rakennuksen kuntoon. Niin luonnonvoimien aiheuttama rasitus kuin rakenteiden väsyminen vaikuttavat siihen, että tuttu ja turvallinen paikka on voinut ajan saatossa muuttua vaaralliseksi.

Jatkuvan mittaamisen ja reaaliaikaisen tiedon avulla voimme nostaa turvallisuuden tason huippuun. Ennakoimalla tulevat tilanteet ja ajoittamalla huoltotoimet oikein, voimme ennaltaehkäistä romahdusriskit, kosteusvaurioiden leviämisen tai palojen syttymisen. Tämän vuoksi olemme luoneet AKKE rakenteiden valvonnan.

akke measure rakenteiden valvonta tieto-oskari

Mittaa, tallentaa ja hälyttää

Reaaliaikainen rakenteiden valvonta AKKE mittaa rakenteiden taipumia, värinöitä, lämpötilaa ja kosteutta. Suhteuttamalla saatu tieto asetettuihin raja-arvoihin, voimme ennakoida mahdollisia rakennuksissa tapahtuvia vaarallisia muutoksia – mm. kattorakenteiden taipumista, kosteuden määrää tai materiaalien lämpenemistä. AKKE tallentaa datan vertailujen tekemiseksi ja ennen kaikkea hälyttää, mikäli raja-arvot ylittyvät.

akke measure rakenteiden valvonta data tieto-oskari

Monenlaisiin rakenteisiin

AKKE on korvaamaton apu niin pitkien kuin korkeidenkin rakenteiden rasitusten mittaamiseen. Mm. pitkän jännevälin kattorakenteet ja sillat sekä mastot ja tornit ovat tavallisimpia valvontakohteita. Myös muiden, luonnonvoimille ja väsymiselle alttiiden erikoisrakenteiden kunnon valvomiseen AKKE sopii erinomaisesti.

akke measure rakenteiden valvonta tieto-oskari

Lisää turvallisuutta ja säästöjä

AKKE järjestelmän pitäessä rakennusten kuntoa silmällä, voit luottaa niiden turvallisuuteen. Lisäksi kun piilevät vauriot huomataan jo niiden aloittaessa oireilunsa, ovat huolto- ja korjaustyöt paljon helpompia ja edullisempia. Reaaliaikaisen rakenteiden valvonnan avulla sinun ei tarvitse huolehtia rakennuksissa piilevistä yllätyksistä.

akke rakenteiden valvonta tieto-oskari

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu