Tuotteet

Työajanseuranta

Työnantajalle oleellinen tieto helposti. Työntekijälle vaivattomin ratkaisu.

Yli kaksikymmentä vuotta sitten teimme erinomaisen tuotteen työajanseurantaan. Olemme kehittäneet sitä vuosien aikana jatkuvasti. Mutta perusidea säilyy samana: tyytyväiset käyttäjät ja kustannussäästöt.

Ratkaisut työajanseurantaan
elli-työaikaseuranta-1

Rakenteiden valvonta

ENNAKOI JA VALVO. VUODEN JOKAISENA HETKENÄ.

Patentoitu AKKE-järjestelmämme valvoo rakenteita reaaliaikaisesti. Se hälyttää, kun määritelty raja-arvo ylittyy. Se on riskienhallintaa tehokkaimmillaan.

Tutustu rakenteiden valvontaan

Koneautomaatio

TARKASTI OIKEIN EIKÄ SINNE PÄIN.

Liikkuvien työkoneiden mittaus- ja ohjausjärjestelmät ovat yrityksemme pitkäaikainen vahvuus. Nykyaikainen CAN-väylätekniikka tehokkaiden oheislaitteiden ja älykkäiden ohjelmistojen kanssa saa ihmeitä aikaan.

Esimerkiksi tiemerkinnän järjestelmistä meillä on jo kymmenien vuosien kokemus.  Hyödynnämme niissä konenäköä, johon kehitetyt algoritmit helpottavat ja nopeuttavat kuljettajan työtä.  Työn laatu paranee ja kustannukset pysyvät kurissa.

Tutustu koneautomaatiotuotteisiin

Teollisuus

SUURESSA MITTAKAAVASSA PIENIKIN VIRHE MAKSAA.

Sen vuoksi laitteet on suunniteltava ja valmistettava ammattitaidolla. Meillä on kokemusta ja huippuosaamista  vaikeista teollisuuden olosuhteista ja laitteemme avulla prosessit kehittyvät tehokkaammiksi.

Ruben 005 on käyttäjiensä mielestä se ainoa ainoa oikea kumitelojen mittalaite. Omaa patentoitua teknologiaa hyödyntävä laitteemme on käytössä lukuisissa maissa.

Tutustu teollisuustuotteisiin

Urheilu

KUN SADASOSASEKUNNIT RATKAISEVAT MESTARUUDEN.

Mittalaitteemme auttaa kilpaurheilijoita pärjäämään paremmin. SKI SPEED -laitteisto mittaa luistoa tarkasti ja luotettavasti. Paras suksipari on helppo valita kilpailuun SKI SPEED -laitteiston avulla.

KURVINEN on tuotemerkki, jonka tuntevat kaikki ampumahiihdon parissa työskentelevät. Kazakstanissa, Ukrainassa sekä Valkovenäjällä olemme näiden järjestelmien virallinen toimittaja.

Tutustu urheilutuotteisiin

Edustukset

KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE, KUN ON LÖYTÄNYT HYVÄN KUMPPANIN.

Tuomme maahan:

  • FOCONO LED taulut
  • IEI ja EALTEC teollisuustietokoneet
  • KOAMTAC langattomat viivakoodilukijat
  • PKCELL litium paristot
  • RFID tuotteet

Olemme myös Visma NOVA taloushallinto-ohjelmiston edustaja.

Tutustu edustustuotteisiin

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu