Referenssit

Tieto-Oskari Oy

”SVL Group on levy- ja putkiaihioiden leikkaamiseen ja aihioiden jatkojalostamiseen keskittynyt yritysryhmä. SVL Groupin viisi toimipistettä sijaitsevat Keuruulla, Haapamäellä ja Joutsassa (Suomen Vesileikkaus), Tampereella (Avemet) ja Riihimäellä (Prolaser). Tarjoamme saman asiantuntevan palvelun ja koko SVL Groupin konekannan käyttöösi, minkä tahansa yksikkömme kanssa asioitkin.

Meillä on ollut ELLI työajanseuranta käytössä tammikuusta 2017. Toimipisteissämme oli ennen Elliä vanhanaikaiset kellokorttisysteemit ja Excel-taulukot tuntien ja työajan seuraamiseen.

Aluksi otimme Elli työajanseurannan Suomen Vesileikkaus Oy:n käyttöön ja myöhemmin laajensimme sen myös muihin toimipaikkoihin. Nyt meillä on samassa järjestelmässä kaikki työntekijät kaikista toimipisteistä, eriteltyinä yrityksittäin.

Sähköinen työajanseurantajärjestelmä on kätevä ja se on helpottanut työtämme valtavasti. Tuntipalkkalaisten osalta Ellin tuntimerkinnät ovat palkanmaksun peruste ja ne siirretään palkkaohjelmaan tarkastuksen ja hyväksymisen jälkeen. Kuukausipalkkalaisilla Elli toimii loistavasti työ-, liukuma- ja loma-aikojen seurannassa.

Yhteistyömme Tieto-Oskari Oy:n kanssa on sujunut hyvin. Olemme saaneet tuesta apua tarvittaessa ja vuosien mittaan kehitysideoitamme on kuunneltu ja toteutettu hyvin.”

Auli Salonen-Nevala
Henkilöstöpäällikkö
SVL Group

”Joutsenon Elementti tuottaa betonielementtejä ammattirakentamisen tarpeisiin yli 65 vuoden kokemuksella. Toiminnassamme näkyy ensiluokkainen työnjälki, vankat arvot ja kotimainen tuotanto. Kaiken toimintamme perusta on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme, jota pidämme erityisessä asemassa. Elementtiläistemme taitavissa käsissä valmistuu päivittäin kustannustehokkaita ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.

Elli työajanseuranta on ollut meillä vuodesta 2003. Ennen sitä käytössä ei ollut työajanseurantajärjestelmää vaan työajanseuranta hoidettiin paperilla. Ellin käyttöönoton jälkeen työaikatiedot ovat olleet todenmukaisia ja reaaliaikaisia. Työajanseuranta on tasapuolista kaikille, myös eri toimipisteillä.

Ellillä työaikojen seuranta ja tuntien tarkastus on helppoa. Elli tuo apua myös palkanlaskentaan. Työaikatietojen siirto palkanlaskentaohjelmaan on helppoa ja vähentää työtä.

Elli-tuki toimii hyvin. Sieltä saa aina ja nopeasti apua. Ystävälliset tukihenkilöt antavat tukea kärsivällisesti ja asiantuntevasti, vaikka ongelma johtuisikin vain omasta virheestä.

Siirsimme Ellin pilvipalveluun joitakin vuosia sitten ja olemme palveluun tyytyväisiä. Yhteistyömme Ellin kanssa on jatkunut pitkään ja toimii mainiosti.”

Pirkko Toivonen
Taloushallinto
Joutsenon Elementti Oy

”Pohjanmaan liitto on aluekehittäjä yli 176 000 asukkaan Pohjanmaalla. Ajamme asukkaiden, elinkeinoelämän ja kuntien etuja Vaasan ja Pietarsaaren seuduilla sekä Suupohjan rannikkoseudulla.

Pohjanmaan liitto on ollut Elli työajanseurannan käyttäjä jo yli 15 vuotta. Aluksi Elli oli asennettuna meidän omalle palvelimelle, mutta vuonna 2022 siirryimme käyttämään Ellin pilvipalvelua. Pilvipalveluun siirtymisen jälkeen työajanseurannan käyttö on ollut vieläkin helpompaa. Hallintaohjelma toimii nyt entistäkin nopeammin ja voimme käyttää ohjelmaa missä vain.

Koronan myötä siirryimme etätöihin ja otimme käyttöön mobiilileimauksen, jolla pystyy leimaamaan työajan myös kotona ja työmatkoilla. Meillä suurin osa työntekijöistä käyttää työajanseurantaa puhelimella, mutta myös tietokoneella ja leimauspäätteellä leimaus on helppoa.

Yhteistyö Tieto-Oskarin kanssa on ollut vaivatonta. Tarvittaessa olemme saaneet Elli-tuesta tosi hyvää palvelua ja apua nopeasti. Elli työajanseurantajärjestelmään on tullut päivityksiä ja uusia ominaisuuksia sopivaan tahtiin. Esimerkiksi yksi hyvä uusi ominaisuus on korjauspyynnöstä esimiehelle tuleva sähköposti-ilmoitus.

ELLI Työajanseuranta on sopiva meidän käyttöömme. Kaikki on mennyt hyvin ja olemme tyytyväisiä palveluun.”

Mats Brandt
Maakuntajohtaja
Österbottens förbund – Pohjanmaan liitto

”Rakennepalvelu Jurva Rinne Oy tarjoaa ratkaisuja puusta asiakkaiden logistisiin tarpeisiin. Teemme asiakkaan tilauksen mukaan kuljetukseen ja varastointiin sopivat tuotteet. Valmistamme komponentteja niin teollisuudelle, maataloudelle kuin rakennusteollisuudelle.

Ennen Elli työajanseurannan käyttöönottoa, meillä ei ollut käytössä työajanseurantajärjestelmää vaan työaikatiedot kerättiin paperilla. Papereiden metsästys ja tulkita oli vaikeaa. Lisäksi ruokailuajat olivat hankalia hallita, koska työntekijät tulivat ja menivät.

Elli työajanseurannan myötä työntekijöiden työaikojen seuranta on yksinkertaista. Toiminta on nyt yhdenmukaista ja tasapuolista kaikille. Työajanseurantajärjestelmä helpotti suuresti palkanlaskentaa ja tuntilistojen tulostus onnistuu nyt kätevästi.

Meillä on ollut Elli työajanseuranta käytössä vuodesta 2021. Järjestelmä on toiminut hyvin eikä käytössä ole ollut ongelmia. Olemme olleet todella tyytyväisiä Elliin ja voin suositella sitä muillekin!”

Marjo Alén
Rakennepalvelu Jurva Rinne Oy

”Suomen Biathlon Oy:llä ja Tieto-Oskari Oy:llä on nyt jo 20 vuotta yhteistä historiaa. Sinä aikana olemme tehneet yhdessä monet onnistuneet tuotekehityshankkeet. Meille tuotteiden toimivuus on ensiarvoisen tärkeää. Toimimme urheilun alalla, jossa toiminta on hektistä ja TV kamerat tuovat kilpailut usein  suorana reaaliajassa katsojille ympäri maailmaa, silloin ei virhetoimintoja saa olla. Tuotteiden valmistuksessa on testaamiseen kiinnitetty paljon huomiota ja nykyisin ne testataan yksilöinä todellisissa ympäristöolosuhteissa Tieto-Oskari Oy:n sääkaapissa, jossa pakkanen vaihtuu tiuhaan tahtiin helteeksi ja päinvastoin. Tuotteet onkin onnistuttu suunnittelemaan ja valmistamaan niin varmoiksi, että kisoihin voi aina mennä luottavaisin mielin.”

Marko Kurvinen
Toimitusjohtaja
Suomen Biathlon Oy

”Tieto-Oskari toimitti meille ELLI-työajanseurantajärjestelmän joulukuussa 2017. Käyttöönotto oli todella helppoa ja opimme käyttämään järjestelmää nopeasti. ELLI:llä leimaaminen on erittäin helppoa ja säästämme sen avulla työaikaa. Leimauspäätteet ovat kestävää laatua ja muutenkin järjestelmä pelaa moitteettomasti. Olemme Tieto-Oskarin palveluun ja järjestelmään kokonaisuudessaan erittäin tyytyväisiä. Elli ohjelmisto asennettiin meidän omalle palvelimelle, koska meillä oli palvelintilaa valmiiksi ja riittävästi omaa IT-osaamista palvelimen ylläpitoon, asennuksiin, ohjelmapäivityksiin. ELLI on maksanut jo itsensä takaisin aikaa sitten. ELLI-järjestelmä vaikuttaa pitkäikäiseltä ja laadukkaalta. Hankimme vastikään lisenssilaajennuksen, koska meille tuli lisää työntekijöitä. Tieto-Oskari toimitti lisenssilaajennuksen todella nopeasti ja kaikki on sujunut vaivattomasti ja ammattimaisesti. Suosittelen Tieto-Oskari Oy:n ELLI:ä kaikille.”

Lassi Otranen
Toimitusjohtaja
Reifer Oy

 

”Meillä Cleanosol Oy:llä kehitämme tiemerkinnän ja -jyrsinnän työkoneita jatkuvasti niin, että niiden tehokkuus ja luotettavuus paranee sekä koneiden käyttö helpottuu. Kaikissa koneissa on paljon tietotekniikkaa ohjaamassa koneen toimintaa ja mittaamassa prosessia. Tieto-Oskari Oy on meille hyvä kumppani toteuttaa yhdessä aina vain parempia ja tehokkaampia koneita. Tieto-Oskari Oy:n suunnittelijat kuuntelevat meidän tarpeita ja sen jälkeen saamme ratkaisuvaihtoehdot. Laitteet ovat älykkäitä ja hyvin moderneja. Kokemuksesta voin sanoa Tieto-Oskari Oy:n elektroniset laitteet ovat kestäviä. Ne kestävät hyvin suuret lämpötilavaihtelut ja kovat tärinät, mitä koneissamme jatkuvasti on. Ja mikäli meillä on ollut tarvetta huollolle taikka uusille laiteasennuksille, on palvelu pelannut niin kuin on pitänytkin.”

Mika Launonen,
Toimitusjohtaja,
Cleanosol Oy

”Otimme Ämmän Betonilla ELLI-työajanseurantajärjestelmän käyttöön kesällä 2016. Toimimme betonialalla, jossa korostuu leimauspäätteiden kestävyys ja toimintavarmuus. Tieto-Oskari toimi joustavasti ja kuunteli meitä heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ennen hankintapäätöstä. Tieto-Oskari liitti meidän vanhaan kulunvalvontajärjestelmään yhteensopivan RFID-lukijan ELLI-leimauspäätteeseen, jolloin meidän ei tarvinnut hankkia erillisiä RFID-tageja työaikaleimauksia varten. Tieto-Oskari teki myös muita toivomiamme uusia ominaisuuksia ELLI-järjestelmään, joista yhtenä mainittakoon käsienpesulisä. Kokonaisuudessaan olemme erittäin tyytyväisiä Tieto-Oskarin palveluun ja ELLI-järjestelmän toimivuuteen. Suosittelemme Tieto-Oskarin ELLI:ä myös muille teollisuuden yrityksille.”

Jukka Kyllönen
Toimitusjohtaja
Ämmän Betoni Oy

ELLI Työajanseurantaa käyttävät muun muassa:
SVL Group reifer elli työajanseuranta referenssi tieto-oskari pölkky logo tieto-oskari lainisalo elli työajanseuranta referenssi esko finland elli työajanseuranta referenssi aaltek elli työajanseuranta referenssi konepaja ala-katara elli työajanseuranta referenssi ämmän betoni elli työajanseuranta referenssi atexor elli työajanseuranta referenssi auramo elli työajanseuranta referenssi econia elli työajanseuranta referenssi elega elli työajanseuranta referenssi tieto-oskari finnish specialglass elli työajanseuranta referenssi finnprofiles elli työajanseuranta referenssi finn spring elli työajanseuranta referenssi tieto-oskari jotel elli työajanseuranta referenssi joutsenon elementti elli työajanseuranta referenssi tieto-oskari katko elli työajanseuranta referenssi kemec elli työajanseuranta referenssi konekorjaamo riikonen elli työajanseuranta referenssi kuulostudio elli työajanseuranta referenssi luja betoni elli työajanseuranta referenssi lumikko elli työajanseuranta referenssi matrel elli työajanseuranta referenssi mesitek elli työajanseuranta referenssi mobimar elli työajanseuranta referenssi msc elli työajanseuranta referenssi next print elli työajanseuranta referenssi oles elli työajanseuranta referenssi pihla elli työajanseuranta referenssi tieto-oskari plp pääkkönen elli työajanseuranta referenssi profin elli työajanseuranta referenssi ravelast elli työajanseuranta referenssi screentec elli työajanseuranta referenssi sop metal elli työajanseuranta referenssi vankkapuu elli työajanseuranta referenssi wääksyn puutarha työajanseuranta referenssi ympäristötutkimus työajanseuranta referenssi

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu