Referenssit

”Suomen Biathlon Oy:llä ja Tieto-Oskari Oy:llä on nyt jo 20 vuotta yhteistä historiaa. Sinä aikana olemme tehneet yhdessä monet onnistuneet tuotekehityshankkeet. Meille tuotteiden toimivuus on ensiarvoisen tärkeää. Toimimme urheilun alalla, jossa toiminta on hektistä ja TV kamerat tuovat kilpailut usein  suorana reaaliajassa katsojille ympäri maailmaa, silloin ei virhetoimintoja saa olla. Tuotteiden valmistuksessa on testaamiseen kiinnitetty paljon huomiota ja nykyisin ne testataan yksilöinä todellisissa ympäristöolosuhteissa Tieto-Oskari Oy:n sääkaapissa, jossa pakkanen vaihtuu tiuhaan tahtiin helteeksi ja päinvastoin. Tuotteet onkin onnistuttu suunnittelemaan ja valmistamaan niin varmoiksi, että kisoihin voi aina mennä luottavaisin mielin.”

Marko Kurvinen
Toimitusjohtaja
Suomen Biathlon Oy

”Tieto-Oskari toimitti meille ELLI-työajanseurantajärjestelmän joulukuussa 2017. Käyttöönotto oli todella helppoa ja opimme käyttämään järjestelmää nopeasti. ELLI:llä leimaaminen on erittäin helppoa ja säästämme sen avulla työaikaa. Leimauspäätteet ovat kestävää laatua ja muutenkin järjestelmä pelaa moitteettomasti. Olemme Tieto-Oskarin palveluun ja järjestelmään kokonaisuudessaan erittäin tyytyväisiä. Elli ohjelmisto asennettiin meidän omalle palvelimelle, koska meillä oli palvelintilaa valmiiksi ja riittävästi omaa IT-osaamista palvelimen ylläpitoon, asennuksiin, ohjelmapäivityksiin. ELLI on maksanut jo itsensä takaisin aikaa sitten. ELLI-järjestelmä vaikuttaa pitkäikäiseltä ja laadukkaalta. Hankimme vastikään lisenssilaajennuksen, koska meille tuli lisää työntekijöitä. Tieto-Oskari toimitti lisenssilaajennuksen todella nopeasti ja kaikki on sujunut vaivattomasti ja ammattimaisesti. Suosittelen Tieto-Oskari Oy:n ELLI:ä kaikille.”

Lassi Otranen
Toimitusjohtaja
Reifer Oy

 

”Meillä Cleanosol Oy:llä kehitämme tiemerkinnän ja -jyrsinnän työkoneita jatkuvasti niin, että niiden tehokkuus ja luotettavuus paranee sekä koneiden käyttö helpottuu. Kaikissa koneissa on paljon tietotekniikkaa ohjaamassa koneen toimintaa ja mittaamassa prosessia. Tieto-Oskari Oy on meille hyvä kumppani toteuttaa yhdessä aina vain parempia ja tehokkaampia koneita. Tieto-Oskari Oy:n suunnittelijat kuuntelevat meidän tarpeita ja sen jälkeen saamme ratkaisuvaihtoehdot. Laitteet ovat älykkäitä ja hyvin moderneja. Kokemuksesta voin sanoa Tieto-Oskari Oy:n elektroniset laitteet ovat kestäviä. Ne kestävät hyvin suuret lämpötilavaihtelut ja kovat tärinät, mitä koneissamme jatkuvasti on. Ja mikäli meillä on ollut tarvetta huollolle taikka uusille laiteasennuksille, on palvelu pelannut niin kuin on pitänytkin.”

Mika Launonen,
Toimitusjohtaja,
Cleanosol Oy

”Otimme Ämmän Betonilla ELLI-työajanseurantajärjestelmän käyttöön kesällä 2016. Toimimme betonialalla, jossa korostuu leimauspäätteiden kestävyys ja toimintavarmuus. Tieto-Oskari toimi joustavasti ja kuunteli meitä heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ennen hankintapäätöstä. Tieto-Oskari liitti meidän vanhaan kulunvalvontajärjestelmään yhteensopivan RFID-lukijan ELLI-leimauspäätteeseen, jolloin meidän ei tarvinnut hankkia erillisiä RFID-tageja työaikaleimauksia varten. Tieto-Oskari teki myös muita toivomiamme uusia ominaisuuksia ELLI-järjestelmään, joista yhtenä mainittakoon käsienpesulisä. Kokonaisuudessaan olemme erittäin tyytyväisiä Tieto-Oskarin palveluun ja ELLI-järjestelmän toimivuuteen. Suosittelemme Tieto-Oskarin ELLI:ä myös muille teollisuuden yrityksille.”

Jukka Kyllönen
Toimitusjohtaja
Ämmän Betoni Oy

”Tieto-Oskari toimitti meille ELLI-työajanseurantajärjestelmän vuonna 2013. Lisäksi tarvitsimme meidän yritystoimintaan soveltuvan työvuorosuunnitteluohjelman, joka toteutettiin omana projektina. Työvuorosuunnitteluohjelma tehtiin ELLI-työajanseurantajärjestelmän kanssa tiiviisti yhteensopivaksi, jolloin me saimme yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden ja pystyimme luopumaan vanhasta erillisestä työvuorojen suunnitteluohjelmasta. Työvuorosuunnitteluprojekti oli haasteellinen, mutta nykyään homma pelaa mainiosti.

Vuoden 2018 lopussa ja vuoden 2019 alkupuolella hankimme 20 uutta ELLI M8-leimauspäätettä ja luovuimme vanhasta PC-selainleimausohjelmasta. Samalla siirryimme Tieto-Oskarin Pilvi-ELLI-palveluun ja otimme liikkuvalle henkilöstölle käyttöön Mobiilileimauksen, joka toimii kaikilla nykyaikaisilla matkapuhelimilla sekä myös tietokoneilla ja tableteilla.

Tieto-Oskari toimitti meille myös tietokoneiden USB-liittimeen kiinnitettäviä RFID-lukijoita helpottamaan uusien henkilöiden RFID-tagien lisäämistä järjestelmään toimistoilta käsin.
Olemme tyytyväisiä Tieto-Oskarin palveluun ja Elli-järjestelmään. Tieto-Oskarin asiantuntijat ottavat kaiken palautteemme vastaan ja kehittävät järjestelmää jatkuvasti.
Käytämme järjestelmää kaikissa toimipaikoissamme ja Elli on päivittäinen työkalumme.

Syvällä Pohjois-Suomen metsissä kasvaa aito pohjoisen puu. Sen syyrakenne on tiheä, sydänpuun osuus suuri ja oksat pieniä. Nämä ominaisuudet helpottavat puun työstämistä ja tekevät pinnan laadusta erinomaisen. Pohjoisen puusta valmistetaan nykyaikaisin menetelmin korkealaatuisia PÖLKKY-tuotteita.
Puu on ainoa rakennusmateriaali, jonka laillinen alkuperä ja kestävä tuotanto voidaan sertifioidusti osoittaa. Pölkky käyttää tuotannossaan vain sertifioiduista metsistä korjattua, kestävän kehityksen kriteerein tuotettua puuta.”

Jaana Mustonen
Ohjelmistopäällikkö
Pölkky Oy

Visma Sovelluspalvelu mahdollisti Konttorikolmion etätyön

Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä tukee monipuolisesti Konttorikolmion päivittäistä toimintaa. Järjestelmää käytetään toimisto- ja it-tarviketukun myymälässä käteismyynnissä, siihen kirjataan saapuvat myyntitilaukset ja sillä hallitaan myös varastotoimintoja. Lisäksi laitehuoltohenkilöstö kirjaa järjestelmään huoltotöiden tiedot kuten käytetyt varaosat ja tehdyt työtunnit. Kirjanpitoa varten toimitetaan tilitoimistoon Visma Novasta raportit.

– Visma on ajanhermolla oleva iso ohjelmistotalo. Myös Visma Nova on pysynyt hyvin yrityksemme kehityksessä mukana. Järjestelmä on meille tärkeä työkalu, jota ilman ei osaisi olla. IT-asioissa on minusta järkevä valita sellainen kumppani, jonka voi luottaa keskittyvän ratkaisuun täysillä, kertoo Konttorikolmion toimitusjohtaja Mika Määttä.

Visma Nova on Määtän mukaan tuonut Konttorikolmiolle lisäarvoa sujuvien prosessien kautta. Arkea nopeuttaa tärkeiden asiakas-, hinta- ja historiatietojen löytyminen yhteisestä järjestelmästä. Kaikilla työntekijöillä on käytössään samat tiedot ja niiden pohjalta on helppo toimia.

– Olemme tyytyväisiä, joten uskaltaisin suositella Visman ratkaisuja myös muille, toteaa Määttä.

Mika Määttä
Toimitusjohtaja
Konttorikolmio Oy

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu