Tuotanto

piirilevy valmistus tieto-oskari

Piirikorttien ladonta

Tuotantosarjojen valmistuksessa käytämme alihankkijoita, jotka latovat ja juottavat komponentit piirilevyille laadukkailla automaattisilla tuotantolinjoilla.

Laajan hankintaverkostomme kautta hankimme komponentit kilpailukykyisesti ja varastoimme niitä tarpeen mukaan. Täten toimitusvarmuus säilyy, vaikka komponenttien saatavuus tilapäisesti huononisikin.

Prototyyppejä valmistettaessa voimme tehdä yksittäiskappaleet kokonaan omana työnä, mikä nopeuttaa tuotekehitystä.

piirikortti suunnittelu tieto-oskari

Monipuolista tuotantotyötä

Tieto-Oskari Oy:n oma tuotanto valmistaa tuotteet ladotuista piirilevyistä ja mekaniikkaosista eteenpäin.

Osien ja elektroniikan valmistuksen jälkeen tyypillinen prosessi etenee ohjelmiston lataamisella, mekaanisella kokoonpanolla, testauksella ja tuotannon dokumentoinnilla.

Mikäli kyseessä on mittalaitteiden valmistus, ne kalibroidaan ja tarpeen mukaan myös olosuhdetestataan. Pystymme tekemään joko standardien mukaiset lämpötilatestaukset tai asiakkaan haluamat modifioidut testit, joissa hallitaan lämpötilaa ja ilmankosteutta 10…90 %RH ja lämpötilojen vaihdellessa -70…+190 °C.

ruben measure tieto-oskari

3D-tulostus tuotekehityksessä ja tuotannossa

Tieto-Oskari Oy hyödyntää 3D-tulostusta tuotekehityksessä ja tuotannossa. 3D-tulostus mahdollistaa nopean prototyyppisarjojen tuotannon, ja 3D-tulostuksen avulla voimme helposti ja nopeasti testata ja sovittaa uusia malleja ennen laajamittaista tuotantoa.

Hyödynnämme 3D-tulostusta myös omien sekä asiakkaille valmistettavien laitteiden tuotannossa. Laitteiden osavalmistuksessa 3D-tulostus tarjoaa selkeitä etuja. Pystymme  valmistamaan sekä joustavia, jäykkiä, läpinäkyviä ja biohajoavia kappaleita lukuista eri materiaaleista. Perinteisten valmistusmenetelmien rajoitukset eivät ole esteenä 3D-tulostetuissa kappaleissa, mikä antaa suunnittelijoillemme uusia mahdollisuuksia toteuttaa asiakkaidemme tarpeet entistä paremmin.

Se, mikä tehtiin ennen käsin, tehdään nykyisin tulostamalla. Voimme valmistaa osia ja tuotteita paljon nopeammin, tarkemmin ja täsmällisemmin.

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu