Työaikaseuranta tarpeiden mukaan

ELLI Työajanseuranta
elli työaikaseuranta hallinta tieto-oskari
ELLI Työajanseuranta toimii perus työaikaseurantana tai on laajennettavissa monipuoliseksi järjestelmäksi. Lisenssit ja käyttäjämäärät valitaan yritykselle sopiviksi. ELLI työaikaseuranta laajenee ja muokkautuu tarpeiden mukaan ja niiden muuttuessa.
Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin kartoitetaan tarpeenne yhdessä ja valitaan teille sopiva järjestelmä.

ELLI Työajanseuranta

ELLI Työajanseurannan päämoduuli on edullinen perus työaikaseuranta. Käyttäjämäärä määritetään yrityksellenne sopivaksi ja on laajennettavissa tarpeidenne mukaan. Hallintaohjelmassa on monipuoliset asetukset ja raportointityökalut. Henkilöt voidaan jakaa osastoihin ja ryhmiin. Voit hallita monipuolisesti järjestelmän käyttäjätasoja.

elli työaikaseuranta järjestelmä lisennsi tieto-oskari

Työajankohdennus

Työajankohdennuksella työaikaa voidaan kohdentaa haluttuihin kohteisiin, kuten projektit, kustannuspaikat, työnumerot, työvaiheet, tuotteet tai niiden yhdistelmät. Kohdennusten mukaan järjestelmästä saadaan raportteja laskutukseen, jälkilaskentaan ja toiminnan tehostamiseen.

Työaikatietojen siirto palkanlaskentaan

ELLI Työajanseurantajärjestelmästä voi siirtää palkkalajeittain eriteltyä työaikatietoa sähköisesti yleisimpiin palkanlaskentaohjelmiin. Sähköinen palkkasiirto säästääkin paljon aikaa ja vähentää palkanlaskijan työtä. Manuaalisen työn vähentyessä myös virheiden mahdollisuus on vähenee.

Lue lisää palkkasiirron eduista

Mobiilileimaus

ELLI Mobiilileimauksella työaikaa voi leimata puhelimella, tietokoneella tai tabletilla, milloin ja missä tahansa. Leimaaminen onnistuu näppärästi selaimella tai mobiilisovelluksella. Helppolukuisesta käyttöliittymästä on nähtävissä työaikasaldo ja viimeisimmät leimaustiedot. Mobiilisti voi lisätä myös syykoodit ja kohdennukset sekä poissaolot ja palkkatapahtumat. Lisäksi voit katsella omia työvuoroja ja työaikaraportteja. Mobiilileimaajille voi antaa myös valtuudet omien leimauksiensa tarkastukseen ja muokkaamiseen.

ELLI Mobiilileimaus -esite
elli työajanseuranta mobiili tieto-oskari

Läsnäoloseuranta

Läsnäoloseurannasta tarkastat nopeasti paikallaolijat. Sovellus näyttää myös henkilöiden viimeisimmät leimaustiedot ja kohdennuksen. Saatavilla myös mobiiliversiona.

elli työaikaseuranta läsnäolo tieto-oskari

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu