GD 8 ohjauslaite

Asfaltin jyrsintään tarkkuutta

GD 8 on on asfalttijyrsimien lisälaitteeksi tarkoitettu ohjauslaite. Ohjauslaitteen avulla voidaan kontrolloida sekä jyrsintäuran pituutta että syvyyttä. Ohjauslaitteessa on automaattitoiminto jonka avulla työkone laskeutuu jyrsintäasentoon sekä nousee ajoasentoon automaattisesti ajetun matkan mukaan tarkasti. Koska kuljettajan ei tarvitse pysäyttää työkonetta terän laskua tai nostoa varten, GD 8 ohjauslaite nostaa työkoneen tehokkuuden uudelle tasolle.

GD 8 Ohjauslaitteen avulla on helppo jyrsiä asfalttiin kolot tiemerkinnöille oikean syvyisiksi, mittaisiksi ja keskenään oikealle etäisyydelle toisistaan.

 

Tietojen rekisteröinti

Jyrsinnän aikana GD 8 tallentaa automaattisesti muistiin jyrsityn matkan sekä jyrsityt neliömetrit. Nämä tiedot on luettavissa näytöltä helposti jyrsintälajeittain.

GD 8 on suosittu lisävaruste

Monet urakoitsijat, jotka käyttävät Wirtgen asfalttijyrsimiä, ovat halunneet tehostaa työskentelyä ja parantaa työn laatua GD 8 laitteemme avulla. GD 8 laite on helposti asennetavissa eri merkkisiin ja mallisisiin asfalttijyrsimiin.

 

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu