Biathlon

Suomen Biathlon - KURVINEN
ampumahiihto belarussia tieto-oskari

Biathlon

Kun perinteiselle ampumahiihtostadionille halutaan luotettavimmat taululaitteet ja elektronisella tiedonkeruulla, silloin valinta on suomalainen KURVINEN järjestelmä.

Tieto-Oskari Oy on kehittänyt yhdessä Suomen  Biathlon Oy:n kanssa elektroniset laitteet ja ohjelmat hallita nopeatempoiset ampumahiihtokilpailut kaikissa olosuhteissa luotettavasti.

Järjestelmän valinta toistuvasti Olympiastadioneille kertoo sen olevan selvästi paras, mitä maailmanlaajuisesti on saatavilla.

kurvinen biathlon tieto-oskari

Parabiathlon

Vuodesta 2002 saakka on KURVINEN järjestelmä hallinnut myös näkö- ja liikuntarajoitteisten ammuntajärjestelmien valmistamisen. Järjestelmä sai loistavan vastaanoton 2002 vuoden Salt Lake Cityn Paralympialaisissa, jonka jälkeen siitä on tullut vakiintunut järjestelmä kaikkiin Paralympiakisoihin.

Järjestelmä on hyvin oikeudenmukainen ja ammuntatulokset ovat vain urheilijan omista taidoista kiinni.

 

biathlon kurvinen salt lake tieto-oskari

Palvelut ja tarvikkeet

Niihin maihin, joihin toimitamme uusia järjestelmiä, toimitamme myös kaikki asiakkaiden tarvitsemat palvelut: Käyttöönotot, koulutukset, avustamiset kisojen aikana sekä luonnollisesti varaosat ja muut tarvikkeet.

Asiakkaita avustamme suomen kielen lisäksi englannin, venäjän ja kazakin kielillä. Tarvittaessa saavumme asiakkaan luo paikan päälle.  Kazakstanissa meidän oman sivukonttorin kautta on mahdollista saada asiantuntijamme paikalle lähialueille jopa samana päivänä.

biathlon target ampumahiihto tieto-oskari

Kansainvälinen toiminta

Tieto-Oskari Oy on toimittanut KURVINEN ampumahiihdon järjestelmiä ja tarvikkeita Valko-Venäjälle, Ukrainaan ja Kazakhstaniin ja näihin maihin olemmekin KURVINEN tuotteiden edustaja yksinoikeudella.

Tarjoamme lisäksi myös asiantuntijapalveluita, kuten esimerkiksi huoltoa sekä kisojen aikaista järjestelmän käyttö-/koulutuspalveluita.

biathlon ampumahiihto tieto-oskari

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu