Pilvipalvelu on helppo ja nopea

ELLI Työajanseuranta

Pilvipalvelu helpottaa ELLI Työajanseurannan käyttöä

Omien järjestelmien ja laitteiden hankinta, ylläpito ja päivityksistä huolehtiminen vievät aikaa ja vaivaa. Paikallisten ympäristöjen ja omien palvelimien käyttö on vähentynyt ja pilvipalvelut ovat yhä useamman yrityksen valinta.

ELLI Työajanseuranta on käytettävissä Tieto-Oskarin tarjoamassa pilvipalvelussa. Asennamme ohjelmiston palvelimellemme ja otamme vastuun ylläpidosta, tietoturvasta, varmuuskopioinnista ja ohjelmiston toiminnasta.

Pilvipalvelun edut

Kun olet pilvipalvelumme asiakas, ELLI Työajanseurantajärjestelmäsi toimii verkon yli etäyhteydellä, milloin ja missä tahansa. Ylläpidämme palvelua puolestanne ja te voitte keskittyä oleelliseen.

Pilvipalvelun käyttöönotto on helppoa

Perustamme yrityksellenne pilvipalvelun ja teemme pääkäyttäjille tunnukset. Uuden yrityksen käyttöönotto tehdään yhdessä asiantuntijamme kanssa. Käyttöönotossa käydään läpi asetukset ja pääkäyttäjä saa opastuksen ohjelman käyttöön.

Jos teillä on jo ELLI käytössä, siirrämme nykyisestä ELLIstä tarvittavat tiedot pilvipalveluun. Voitte jatkaa käyttöä tutulla ohjelmistolla siitä, mihin ennen pilvipalveluun siirtymistä jäitte. Kun yrityksesi nykyinen ELLI siirretään pilvipalveluun, nykyinen tuki- ja ylläpitomaksu muuttuu kuukausimaksuksi. Kuukausimaksuun vaikuttaa käyttäjämäärä ja lisenssikokoonpano.

ELLI Työajanseuranta pilvipalveluna

Pilvipalvelu asiakkaille ELLI päivitetään Tieto-Oskarin toimesta

Palvelun tarjoaja hoitaa kaikki ELLIn ohjelmapäivitykset pilvipalvelun asiakkaille automaattisesti, teillä on siis aina käytössä viimeisin ELLI-versio.

Pilvipalvelu tuo toimintavarmuutta

Palvelimet ovat asiantuntijoiden hoidossa ja valvonnassa. Palvelimia huolletaan säännöllisesti. Nopea ja suorituskykyinen laiteympäristö tuo toimintavarmuutta. Varmuuskopiointi toimii automaattisesti, joten tietosi ovat aina tallessa.

Pilvipalvelu helpottaa ELLI Työajanseurannan käyttöä

Pilvipalvelussa ELLIä voi käyttää missä ja milloin vain, riippumatta paikasta tai laitteesta. Etäkäyttö mahdollistaa hallintaohjelman käytön toimistolla, etätöissä, reissussa tai missä vain.

Pilvipalvelu tuo joustavuutta ja skaalautuvuutta. Kun ELLI Työajanseuranta on pilvipalvelussa, voi käyttäjämäärää ja lisenssikokoonpanoa muuttaa helposti tilanteenne mukaan. Maksatte vain tarvitsemistanne lisensseistä.

ELLI-tuen apu on nopeampaa

ELLI-tuki pääsee tarvittaessa katsomaan järjestelmäänne etänä ja saa näin nopeammin ratkottua ongelmia. Tuki valvoo myös pilviasiakkaiden leimauspäätteiden yhteyksiä ja näin voidaan minimoida ongelmatilanteita.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ELLI-myyntiin:
ellimyynti@tieto-oskari.fi
puh. 040 635 1008

tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää ELLI Työajanseurannasta >

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu