RMD Laser järjestelmät

rmd laser kohdistusjärjestelmä tieto-oskari

RMD L-60

RMD Laser järjestelmät on ajoneuvoihin suunniteltuja järjestelmiä, jolla luodaan tiehen ohjauspisteitä. Näiden avulla kuljettajan on helpompi ohjata autoa oikealla ajolinjalla.

Käyttäjä voi ohjata lasersädettä manuaalisesti vaaka- ja pystysuunnassa ja tallentamaan halutut kohdat muistiin. Muistista käyttäjä voi valita kohdistuksen, jolloin laite automaattisesti ajaa säteen tarkalleen samaan kohtaan kuin se oli aikaisemmin ohjelmoitu. Käyttäjän on mahdollista säätää lasersäteen kirkkauta valaistusolosuhteisiin sopivaksi.

RMD L-60 laitetta on mahdollista käyttää suoraan PC:n avulla taikka käyttämällä siihen tarkoitukseen sopivaa RMD  C-20 ohjausyksikköä.

laser tieto-oskari

RMD LF-60

RMD LF-60 laite on samaa teknologiaa kuin RMD L-60, mutta siitä puuttuu säteen manuaalinen kohdistus moottoreiden avulla X/Y suuntiin. Sensijaan, tämä laite on säädettävissä työkalujen avulla ja asettaa se osoittaman aina samaan kohtaan.

Laitteen mukana toimitetaan tukeva jalka, jossa on sekä X että Y suuntiin olevat säädöt.

Samaan ohjauslaitteeseen voidaan ketjuttaa useampi RMD LF-60 laitetta, jolloin niiden tehoa ja käynnissäoloa on helppo kontrolloida

laser lf 60 tieto-oskari

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu