News

Tieto-Oskari Oy’s new website

On December 11, 2020, we released a fully updated website for our company. We will translate the site into English and Russian as soon as possible, so be patient.

Read more

Trysil RMM Oy aloitti tuotannon Kajaanissa (EN)

Tieto-Oskari Oy on sopinut tiemerkinnän ohjauslaitteiden toimituksista Kajaanilaiselle Trysil RMM (Road Marking Machines) Oy:lle. Sopimus koskee myös sen norjalaista Trysil Maskin AS yhtiötä, joka on Kajaanilaisen yhtiön yksi omistajista.

Read more

ELLI 4.11 on julkaistu (EN)

ELLI Työajanseuranta 4.11 on julkaistu. Uusista ominaisuuksista ja parannuksista tiedotamme asiakkaitamme sähköpostilla. Päivitys on ladattavissa ELLI extranetistä. Pilvipalveluasiakkaille ilmoitetaan päivityksen ajankohta lähiaikoina.

Read more

ELLI 4.10.3 on julkaistu (EN)

ELLI 4.10.3 on julkaistu! Tuki- ja ylläpitoasiakkaille tarkemmat tiedot extranetistä. Pilvi-ELLI asiakkaille uusi versio päivitetään sähköpostitiedotteen mukaisesti.

Read more

Henkilöstön frisbeegolf 11.6.2020 (EN)

Tieto-Oskari Oy:n henkilöstö vietti yhteistä virkistysiltapäivää torstaina 11.6.2020 pelaamalla frisbeegolfia Kajaanin Vimpelinvaaralla. Osalle työntekijöistä frisbeegolf oli entuudestaan tuttua, osalle kerta oli ensimmäinen, mutta monelle heistäkään ei varmasti viimeinen. Virkistysiltapäivä oli mieleenpainuva myös siitä syystä, että henkilöstö oli koolla ensimmäisen kerran...

Read more

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Share this page