Leimauslaitteet ja -ohjelmat

ELLI Työajanseuranta
elli-työaikaseuranta-leimauspääte
ELLI Työajanseurantaan kerätään työaikatiedot leimauspäätteillä tai mobiilileimauksella. Päätteitä ja leimaajia voi järjestelmään liittää rajattomasti. Kiinteät leimauspäätteet ovat nopea ja varma tapa työaikatietojen keräämiseen. Mobiilileimauksella voi leimata ja kohdentaa työaikaa myös etä- ja liikkuvassa työssä. Erilaisia leimaustapoja voi käyttää myös ristiin. Tarpeen mukaan valittu, sopiva leimaustapa auttaa työntekijää työajanseurannan käytössä.
Helppo leimaus – tyytyväiset työntekijät
Leimauspäätteen edut
  • Hyvin sijoitettu pääte muistuttaa leimaamaan
  • Työ alkaa aina sovitusta paikasta
  • Tieto, missä työntekijä on leimannut (pääte/toimipiste), jopa reaaliajassa
  • Nopea leimaus säästää aikaa, ei jonoja leimauspisteelle
  • Luotettava pääte on aina valmiina
  • Toimii myös ilman jatkuvaa verkkoyhteyttä
  • Helppo leimata avaimenperällä/valttikortilla/henkilökortilla

ELLI M8 Leimauspääte

Päätteelle tunnistaudutaan RFID-tunnisteella. Työajan leimaaminen on nopeaa ja helppoa. M8 Leimauspäätteessä on useita asetuksia ja toimintoja, kuten saldokysely ja syykoodilistaus. Kestävä ja laadukas pääte tuo varmuutta työajanseurantaan, päätteen muistiin tallentuu tuhansia leimauksia myös yhteyskatkoksen sattuessa.  Työajankohdennusta varten päätteeseen voidaan liittää viivakoodinlukija.

ELLI M8 Leimauspääte – esite
elli-työaikaseuranta-leimaus-m8

ELLI M10 Leimauspääte

Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen leimauspääte 10-tuuman kosketusnäytöllä. Monipuolisessa leimausohjelmassa mm. nopeat syykoodileimaukset ja työajankohdennukset suoraan näytöltä. M10 Leimauspäätteellä voit myös katsella työvuorolistojasi ja työaikaraporttejasi sekä syöttää tulevia poissaoloja ja palkkatapahtumia.

ELLI M10 Leimauspääte – esite
elli-työaikaseuranta-pääte-m10

Mobiilileimaus

Työaikaa voi leimata myös selaimella ja mobiilisovelluksella. Voit leimata milloin ja missä tahansa älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Helppolukuisesta käyttöliittymästä nähtävillä työaikasaldot ja viimeisimmät leimaustiedot. Mobiilileimauksella voit leimata syykoodeja ja kohdennuksia, katsella työvuorojasi ja työaikaraporttejasi sekä lisätä tulevia poissaoloja.

ELLI Mobiilileimaus – esite
elli-työaikaseuranta-mobiili
> TILAA ILMAINEN DEMOTUNNUS ja kokeile mobiilileimausta.
> KATSO VIDEOT leimauspäätteistä ja mobiilileimauksesta.

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu