ELLI Lisenssit

Työajanseuranta tarpeidenne mukaan
elli-työaikaseuranta
ELLI Työajanseuranta toimii perus työajanseurantana ja on laajennettavissa monipuoliseksi järjestelmäksi. Voitte valita juuri teille sopivat lisenssit ja käyttäjämäärät. ELLI laajenee ja muokkautuu tarpeidenne mukana. Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin kartoitetaan tarpeenne yhdessä ja valitaan teille sopiva järjestelmä.

ELLI Työajanseuranta

ELLI Työajanseurannan päämoduuli on edullinen perus työajanseuranta. Käyttäjämäärä määritetään yrityksellenne sopivaksi ja on laajennettavissa tarpeidenne mukaan. Hallintaohjelmassa on monipuoliset asetukset ja raportointityökalut. Henkilöt voidaan jakaa osastoihin ja ryhmiin. Voit hallita monipuolisesti järjestelmän käyttäjätasoja.

elli-työaikaseuranta-1

Työajankohdennus

Työajankohdennuksella työaikaa voidaan kohdentaa haluttuihin kohteisiin, kuten projektit, kustannuspaikat, työnumerot, työvaiheet, tuotteet tai niiden yhdistelmät. Kohdennusten mukaan järjestelmästä saadaan raportteja laskutukseen, jälkilaskentaan ja toiminnan tehostamiseen.

nova-visma-toiminnanohjaus

Mobiilileimaus

ELLI Mobiilileimauksella työaikaa voi leimata puhelimella, tietokoneella tai tabletilla, milloin ja missä tahansa. Leimaaminen onnistuu näppärästi selaimella tai mobiilisovelluksella. Helppolukuisesta käyttöliittymästä on nähtävissä työaikasaldo ja viimeisimmät leimaustiedot. Mobiilisti voi lisätä myös syykoodit ja kohdennukset sekä poissaolot ja palkkatapahtumat. Lisäksi voit katsella omia työvuoroja ja työaikaraportteja. Mobiilileimaajille voi antaa myös valtuudet omien leimauksiensa tarkastukseen ja muokkaamiseen.

ELLI Mobiilileimaus -esite
elli-työaikaseuranta-mobiili

Läsnäoloseuranta

Läsnäoloseurannasta tarkastat nopeasti paikallaolijat. Sovellus näyttää myös henkilöiden viimeisimmät leimaustiedot ja kohdennuksen. Saatavilla myös mobiiliversiona.

elli-työaikaseuranta-seuranta

Palkkasiirto

ELLI Työajanseurantajärjestelmästä voi siirtää palkkalajeittain eriteltyä työaikatietoa sähköisesti yleisimpiin palkanlaskentaohjelmiin. Visma Nova, Tikon, Netvisor, Mepco, Procountor sekä monet muut palkanlaskentaohjelmat pelaavat hyvin ELLIn kanssa yhteen, ja sähköinen palkkasiirto säästääkin paljon aikaa. Tiedot saa muutettua tarvittaessa myös CSV-muotoon.
elli-työaikaseuranta-säästää

Ota yhteyttä,
kerromme
mielellämme
lisää.

Jaa tämä sivu