Ajankohtaista 

 

14.06.2018
Henkilöstön virkistyspäivä
Lue lisää

22.05.2018
Elli 4.6 on julkaistu 22.5.2018
Lue lisää

6.4.2018
ISO 9001 sertifikaatti Tieto-Oskari Oy:lle
Lue lisää 

Lisää uutisia 

»

»

 
 

LuotettavaKumppaniyritys

 

Kosteus- ja lämpötila-anturi CMS-RH-C

CMS‐RH‐C on digitaalisella liitynnällä varustettu kosteus‐ ja lämpötila‐anturi. Se voidaan asentaa mittaamaan kosteutta ja lämpötilaa esimerkiksi ilmasta, maaperästä, betonirakenteesta tai puusta. Johtuen anturin pienestä mittausryöminnästä, se soveltuu hyvin pitkän ajan mittaussovelluksiin.

Jokaisella anturilla on digitaalinen sarjanumero, jonka avulla anturi tunnistetaan anturiverkosta. Antureita voidaan verkottaa helposti käyttämällä reititintä tai liittää ne radiomodeemiin. Mittaustiedot saadaan kerättyä AKKE-järjestelmän keskuslaitteelle ja siitä tarvittaessa palvelimelle. Palvelimelta tiedot ovat nähtävissä esim. selaimella käytettävällä käyttöliittymällä.

Anturi voidaan asentaa porattuun reikään tai suoraan mitattavaan avoimeen tilaan. Mikäli anturi asennetaan vaakasuorassa olevaan reikään tai vapaaseen ilmatilaan, tulee sen sivussa olevan mittausreiän olla alaspäin. Mikäli anturi asetetaan pystysuoraan reikään, tulee asennusreikä tiivistää siten, ettei kosteutta pääse valumaan johdinta myöten anturiin saakka ja näin aiheuttamaan vääristymää mittaustuloksiin.

Mikäli mittaussovellus vaatii tarkempaa kosteustietoa, voidaan anturille tehdä ohjelmallinen kalibrointi ja päästä sen avulla tässä esitteessä luvattua tarkempiin mittaustuloksiin.

Tekniset tiedot