Ajankohtaista 

 

14.06.2018
Henkilöstön virkistyspäivä
Lue lisää

22.05.2018
Elli 4.6 on julkaistu 22.5.2018
Lue lisää

6.4.2018
ISO 9001 sertifikaatti Tieto-Oskari Oy:lle
Lue lisää 

Lisää uutisia 

»

»

 
 

LuotettavaKumppaniyritys

 

Voimanmittausanturi CMS-PP10KN-C

CMS‐PZ10‐C on väyläliitännällä varustettu venymäliuskatekniikkaan perustuva paineanturi. Se voidaan asentaa mittaamaan nestepinnan korkeutta esimerkiksi säiliöistä, vesistöistä tai altaista sekä pohjaveden korkeutta maan alla.

Anturi soveltuu hyvin pieni mittausryömintä mahdollistaa pitkän aikavälin mittaussovellukset. Jokaisella anturilla on digitaalinen sarjanumero, jonka avulla anturi tunnistetaan anturiverkosta. Antureita voidaan verkottaa helposti muiden sekä eri- että samantyyppisten antureiden kanssa AKKE-keskuslaitteelle, jonne mittaustiedot kerätään ja josta ne välitetään tarvittaessa palvelimelle. Palvelimelta tiedot ovat nähtävissä esim. selaimella käytettävällä käyttöliittymällä tai räätälöidyllä asiakasohjelmalla.

Anturi voidaan asentaa suoraan mitattavaan nesteeseen, kuitenkin jos mitattavan nesteen voimakasta aaltoilua on odotettavissa, suositellaan asennusta joko suojaputkeen tai loiskeseinämän taakse.

Pohjaveden korkeutta mitattaessa suositellaan anturin asennusta asennusputkeen, jolloin mahdolliset huoltotoimenpiteet kuten anturin puhdistus ovat mahdollisia.

CMS‐PP10KN‐C on väyläliitännällä varustettu voima-anturi, joka asennetaan mittaamaan rakenteeseen kohdistuvia voimia. Laite koostuu mittauselementistä ja elektroniikkaosasta; mittauselementti asennetaan haluttuun rakenneosaan erikoiskiinnikkeillä ja se liitetään sopivaan paikkaan asennettavaan elektroniikka- osaan kaapelilla. 

Tekniset tiedot