Ajankohtaista 

 

14.06.2018
Henkilöstön virkistyspäivä
Lue lisää

22.05.2018
Elli 4.6 on julkaistu 22.5.2018
Lue lisää

6.4.2018
ISO 9001 sertifikaatti Tieto-Oskari Oy:lle
Lue lisää 

Lisää uutisia 

»

»

 
 

LuotettavaKumppaniyritys

 

Voimanmittausanturi CMS-PP10KN-C

CMS‐PP10KN‐C on väyläliitännällä varustettu voima-anturi, joka asennetaan mittaamaan rakenteeseen kohdistuvia voimia. Laite koostuu mittauselementistä ja elektroniikkaosasta; mittauselementti asennetaan haluttuun rakenneosaan erikoiskiinnikkeillä ja se liitetään sopivaan paikkaan asennettavaan elektroniikka- osaan kaapelilla. Tapauskohtaisesti räätälöity sovellus mittaa voimia valmiista rakenteista kuten perustuksista, pilareista ja vetosauvoista.

Voima-anturi muodostaa yhdessä keskuslaitteeseen liitettyjen liike-, kosteus-, taipuma- ja värinäanturien kanssa kattavan mittaus- ja valvontakokonaisuuden ilmoittaen ja varoittaen rakennuksen liikkeistä ja muodonmuutoksista hyvissä ajoin.

Laitteen tarkkuus mahdollistaa rakenteiden kuormitusten vaihteluiden jatkuvan reaaliaikaisen seurannan sekä pientenkin eroavaisuuksien havaitsemisen ennen kuin ne ovat silminnähtäviä. Keskuslaitteelle voidaan ohjelmoida tarvittaessa anturikohtaiset varoitus- ja hälytysrajat mitattavan kohteen mukaan, kuten muillekin AKKE-järjestelmän antureille.

Antureita voidaan verkottaa helposti, useamman kymmenen anturin verkko muodostetaan käyttämällä CMP-PSI-R5–välivahvistimia. Jokaisella anturilla on digitaalinen sarjanumero, jonka avulla se tunnistetaan anturiverkosta. Anturiverkko kytketään AKKE-järjestelmän CMC-100-GE tallentavaan keskuslaitteeseen ja siitä tarvittaessa etävalvontapalvelimelle, jolta mittaustulokset ovat luettavissa selainpohjaisella käyttöliittymällä. Antureiden mittaustulokset ovat luettavissa myös keskuslaitteelta, ja se lähettää tarvittaessa tekstiviestin ennalta määriteltyihin numeroihin varoitus- tai hälytysrajan ylittyessä.

Tekniset tiedot