Ajankohtaista 

 

14.06.2018
Henkilöstön virkistyspäivä
Lue lisää

22.05.2018
Elli 4.6 on julkaistu 22.5.2018
Lue lisää

6.4.2018
ISO 9001 sertifikaatti Tieto-Oskari Oy:lle
Lue lisää 

Lisää uutisia 

»

»

 
 

LuotettavaKumppaniyritys

 

Kiihtyvyysanturi CMS-3A-C

CMS-3A-C/R on digitaalisella liitynnällä varustettu kiihtyvyysanturi, joka voidaan asentaa mittaamaan tärinää ja lämpötilaa palkeista, perustuksista, pilareista, silloista, mastoista, telineistä ja muista rakennusosista. 

Anturi asennetaan asennuslevyn avulla joko pulttaamalla suoraan rakenteeseen (betoni- ja puurakenteet) tai hitsaamalla kiinnitysosa asennuslevyä varten (metallirakenteet). Kohteesta riippuen voidaan käyttää myös erilaisia pantakiinnitysmenetelmiä.

Anturin mittaustarkkuus on erittäin suuri, se havaitsee jopa 0,001 g värinän mahdollistaen kohteen jatkuvan reaaliaikaisen seurannan. Antureita voidaan verkottaa helposti, useamman kymmenen anturin muodostama verkko muodostetaan käyttämällä CMP-PSI-R5 välivahvistinta. Anturit ovat joko kaapelilla kytkettyjä (CMS-3A-C) tai radiomodeemin välityksellä toimivia (CMS-3A-R) malleja. Jokaisella anturilla on digitaalinen sarjanumero, jonka avulla yksittäinen laite tunnistetaan verkosta.

Anturiverkko kytketään AKKE-järjestelmän CMC-100-GE tallentavaan keskuslaitteeseen ja siitä tarvittaessa etävalvontapalvelimelle. Palvelimella mittaustulokset ovat nähtävissä selainpohjaisella käyttöliittymällä. Myös keskuslaitteelta voidaan lukea antureiden mittaustulokset, ja se lähettää tarvittaessa tekstiviestin ennalta määriteltyihin numeroihin varoitus- tai hälytysrajan ylittyessä.

Tekniset tiedot