Ajankohtaista 

 

14.06.2018
Henkilöstön virkistyspäivä
Lue lisää

22.05.2018
Elli 4.6 on julkaistu 22.5.2018
Lue lisää

6.4.2018
ISO 9001 sertifikaatti Tieto-Oskari Oy:lle
Lue lisää 

Lisää uutisia 

»

»

 
 

LuotettavaKumppaniyritys

 

Kulmanmittausanturit CMS-2D-C ja CMS-2D-R

CMS-2D-C/R on digitaalisella liitynnällä varustettu kulmanmittausanturi, joka voidaan asentaa mittaamaan taipumaa, kallistumaa, kiertymää ja lämpötilaa palkeista, pilareista, silloista, mastoista, telineistä ja muista rakennusosista. 

Anturi asennetaan asennuslevyn avulla joko pulttaamalla suoraan rakenteeseen (betoni- ja puurakenteet) tai hitsaamalla kiinnitysosa asennuslevyä varten (metallirakenteet). Kohteesta riippuen voidaan käyttää myös erilaisia pantakiinnitysmenetelmiä.

Anturin mittaustarkkuus on erittäin suuri, se havaitsee jopa 0,001 asteen kulman muutoksen mahdollistaen rakenteiden liikkeiden jatkuvan reaaliaikaisen seurannan. Keskuslaitteelle ohjelmoidaan tarvittaessa jokaiselle anturille erilaiset varoitus- ja hälytysrajat esimerkiksi mitattavan palkin pituuden tai sallitun muodonmuutoksen mukaan.

Antureita voidaan verkottaa helposti, useamman kymmenen anturin verkko muodostetaan käyttämällä CMP-PSI-R5 välivahvistinta. Anturit ovat joko kaapelilla kytkettyjä (CMS-2D-C) tai radiomodeemin välityksellä toimivia (CMS-2D-R)-malleja. Jokaisella anturilla on digitaalinen sarjanumero, jonka avulla yksittäinen laite tunnistetaan verkosta.

Anturiverkko kytketään AKKE-järjestelmän CMC-100-GE tallentavaan keskuslaitteeseen ja siitä tarvittaessa etävalvontapalvelimelle, jolta mittaustulokset ovat luettavissa selainpohjaisella käyttöliittymällä. Antureiden mittaustulokset voidaan lukea myös keskuslaitteen näytöltä käyrinä tai numeromuodossa, ja se lähettää tarvittaessa tekstiviestin ennalta määriteltyihin numeroihin varoitus- tai hälytysrajan ylittyessä.

Tekniset tiedot